Hvilken online datingside skal jeg vælge?

Du vil gerne møde en ny partner, og du har taget stilling til, at du vil prøve via online dating. Så valgene er mange, og DatingTesten.dk prøver at lette processen ved at teste og give dig en uafhængig vurdering af de bedste datingsider.

Definér dine dating behov

Har du nogensinde købt ny bil? Sat dig ned og defineret dine behov, dine ønskemål, dine drømme (de realistiske af dem) – for så at finde en forhandler, som kunne hjælpe dig med at gøre den rigtige handel. Herunder bilmærke, model, årgang, pris osv. – vigtige valg i en tidskrævende proces. Dating, også online dating, kræver tid – så brug tiden hos den rigtige “forhandler” – datingside. Vi vil ikke sammenligne køb af ny bil med at finde din nye partner/kærlighed/livsledsager/ven eller veninde – men vi vil belyse vigtigheden af at vælge det rigtige sted til at finde det eller den, du leder efter.

Vælg den rigtige datingside – for dig

At vælge rigtig datingside, er en afgørende faktor for din succés med internet dating. Det er vigtigt, at datingsiden kan:

  • Matche de ønsker til dating livet, du gerne vil have opfyldt – kæreste dating, partner dating, one night stand dating, sexdating, venne dating, gå i byen dating, rejse dating etc.
  • Finde dates som er på dit niveau – i livet, seksuelt, karriere, intellektuelt, familiemæssigt
  • Har de muligheder/features, som gør dating kommunikationen naturlig og effektiv for dig – chat, videoprofil, breve, gæstebog, søgning etc.
  • Fremvise tilstrækkelig mange dating brugere, så udvalget af potentielle datere er stort nok

DatingTesten.dk har knoklet for dig. Vi har lavet uafhængige test og vurderinger af alle de datingsider, som du bør tage med i dine overvejelser.

Se oversigten over datingsider her.