Mænd: Vi vil scores

Vi vil scores og så vil vi ha at pigerne ved hvad de vil ha, og ikke er bange for at tage initiativer.

Mange mænd verden over følger datingcoachen Neil Straus kneb og kunster for at score den rigtige kæreste,
men i hans bog ”The Game”: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists – er det bare mændene som skal tage initiativ til date og scoringer.

Vær ikke påtrængende, gi komplimenter og ha en yderst selvsikker attitude, er nogle af de gode tips som Neil Strauss gir til de mænd, som ønsker at møde deres drømmedate. Hans bog ”The Game” spreder sig nu over hele verden og overalt vidner helt almindelige mænd om, hvor utrolig effektiv den er. Men kvindernes rolle i fremgangsproceduren er dog meget passiv – ingen triks eller kneb er rettet mod dem.

– Jeg kan tænke mig at det traditionelle kønsrollemønster har en stor betydning her. Den gængse fremgangsmåde har mændene i den styrende rolle – men det er naturligvis lige så vigtigt at pigerne kan hente råd og inspiration, siger datingcoachen Marlena Moya.

I den svenske Aftonbladet er mændene ikke i tvivl, de vil at kvinderne skal frem på banen – og lære at score på direkte indlæg. ”At føle sig udvalgt og som et emne for forførelse tiltaler ikke bare kvinder, skriver Henrik. ” Mange kvinder er meget fastlåste i de gamle kønsroller og vil ha det hele serveret på et sølvfad”, mener Robin. Han vil gerne at kvinderne skal være mere nysgerrige og spørgelystne.” At kunne føre en samtale om et interessant emne er en vigtig ting, for der viser kvinden sin intellekt, og der ikke få ting så tiltalende som en intellektuel kvinde, fortsætter han.

Vær nysgerrig og åben

Ifølge Jenny Ring fungerer tips og kneb, som man finder i bøger som ”The Game” lige så godt for kvinder, som de gør for mænd,

”Det hele handler jo om at man skal være sjov og selvsikker”, siger hun. Det essentielle er, at man tør at tage skridtet frem og tage initiativ til den første kontakt – noget som egentlig både kvinder og mænd kunne blive bedre til.

”Vi har en tendens til at være nogle bangebukse. Vi kunne vinde så utrolig meget ved at være lidt mere åbne og nysgerrige.”

Tal samme

Undersøgelse blandt folk som har speeddatet viser, at emner som kræver kritisk stillingtagen, som film, bøger, teateropsætninger, musik og koncerter, ofte er dårlige emner, eftersom meningerne kan være så ekstremt forskellige – derimod er rejser, som et mere subjektivt emne, ofte et langt mere harmonisk emne, i dating sammenhæng.

Vi kan ved første møde godt li folk som reagere på samme måde som vi selv gør, og derfor har vi ofte en tendens til at kopiere jargon, gestikulering og attitude, hvis vi finder en interessant person, som vi gerne vil møde igen –

Alfa omega er dog, at man får gang i en samtale, hvor begge parter føler at de har noget at tilføre.

Mændenes råd til kvinderne:
–   Kvinder som er selvoptagede og indskrænkede er ikke interessante, uanset hvordan de ser ud – glade og positive piger når meget længere.
–   Vis hvad du vil ha og vær ikke bange for at stå fast ved det – vi skal ledes og ikke være i tvivl om hvilken vej lederen vil.
–   Lad ikke mængden sluge dig op, det er svært nok at komme forbi køen til dametoilettet, så gem dig ikke i gruppen af fnisende kvinder.
–   Vi mænd er også til komplimenter og frække bemærkninger – eller også er det bare os, som er til dem.
–   Vær tydelig med dine signaler – vær ikke bange for at sige lige ud hvad det er du gerne vil ha – selvom du mener at vi bør vide det, uden ord.
–   Du behøver ikke være en sexkilling eller en læderklædt dominant, men vi kan godt li kvinder som kan li at være kvinder.
–   Led os ikke ind i fristelse og direkte til alteret – og vær ikke accepterende og forstående på ting som du ikke mener.